Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 716 kJ /
2 083 kcal
Bílkoviny66,90 g
– z toho živočišné bílkoviny46,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,10 g
Tuky75,46 g
– nasycené19,23 g
– nenasycené43,85 g
–– mononenasycené32,83 g
–– polynenasycené11,02 g
––– omega 31,95 g
Vláknina18,48 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 606 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy274,88 g
– cukry195,72 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
6 lžic 6 lžic moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
jahodový džem Marmeláda jahodová
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
1 1 šlehačka v prášku Šlehačka v prášku
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
čerstvé jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.