Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové nočky v petrželkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 871 kJ /
1 403 kcal
Bílkoviny29,59 g
– z toho živočišné bílkoviny12,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,91 g
Tuky82,81 g
– nasycené47,78 g
– nenasycené29,32 g
–– mononenasycené25,61 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,44 g
Vláknina13,37 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy129,97 g
– cukry16,34 g
––– laktóza7,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší den předem uvařené brambory (cca 500 g) Brambor zimní 200 g
80 -100 g 80 -100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
40 g 40 g rozpuštěného másla Máslo kravské 40 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
150 - 200 ml 150 - 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 175 ml
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 10.5 g
svazek svazek jemně nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.