Nutriční hodnoty (Koláč z červené řepy 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 200 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,90 g |
Tuky | 93,75 g |
– nasycené | 18,84 g |
– nenasycené | 63,64 g |
–– mononenasycené | 45,38 g |
–– polynenasycené | 18,25 g |
––– omega 3 | 4,33 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 266,77 g |
– cukry | 128,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g celozrnné špaldové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
50 g 50 g řepkového oleje | Olej řepkový | 50 ml |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
5 g 5 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
70 g 70 g medu | Med nepasterovaný | 70 g |
40 g 40 g sladěnky | Sladěnka | 40 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
50 g 50 g hořké čokolády (70 - 80% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 50 g |