Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát z vodnice a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 890 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 12,27 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 9,20 g |
–– mononenasycené | 7,64 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 13,69 g |
– cukry | 12,67 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší bulva vodnice | Vodnice čerstvá | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |