Nutriční hodnoty (Zelné placky s kapií a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 25,12 g |
– nasycené | 5,64 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 6,60 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 366,40 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
uzený vývar - podle konzistence těsta | Vývar vepřový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 PL 1 PL okapané červené kapie v nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na pečící papír | ||
nasekaná nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
špetka špetka uzené papriky a kurkumy | Paprika uzená |