Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hráškem, smetanou a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 846 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,07 g |
Tuky | 83,41 g |
– nasycené | 20,59 g |
– nenasycené | 46,46 g |
–– mononenasycené | 36,36 g |
–– polynenasycené | 10,11 g |
––– omega 3 | 2,21 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 14,24 g |
Sacharidy | 178,89 g |
– cukry | 19,32 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
400 - 500 g 400 - 500 g uzeného masa (z uvařených uzených kostí) | Vepřová plec uzená | 450 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 15 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml sladké smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
máslo do pekáčku | Máslo kravské |