Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hráškem, smetanou a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 846 kJ /
2 114 kcal
Bílkoviny149,14 g
– z toho živočišné bílkoviny127,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,07 g
Tuky83,41 g
– nasycené20,59 g
– nenasycené46,46 g
–– mononenasycené36,36 g
–– polynenasycené10,11 g
––– omega 32,21 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 6,10 g
Sůl14,24 g
Sacharidy178,89 g
– cukry19,32 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
400 - 500 g 400 - 500 g uzeného masa (z uvařených uzených kostí) Vepřová plec uzená 450 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 15 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml sladké smetany nebo mléka Smetana kravská sladká 12% 100 ml
máslo do pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.