Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra na tymiánu se salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny64,86 g
– z toho živočišné bílkoviny62,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,76 g
Tuky11,54 g
– nasycené3,57 g
– nenasycené4,96 g
–– mononenasycené2,29 g
–– polynenasycené2,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina6,04 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 272 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy19,94 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g krůtích jater Játra krůtí 300 g
1 PL 1 PL + 1 PL kompotovaných borůvek a brusinek Brusinky zavařené 15 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 ČL 1 ČL uzené červené papriky Paprika uzená 10 g
2 ČL 2 ČL solamylu a voda Bramborový škrob
3 - 4 snítky 3 - 4 snítky tymiánu Tymián sušený
kuřecí vývar Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.