Nutriční hodnoty (Krůtí játra na tymiánu se salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
Tuky | 11,54 g |
– nasycené | 3,57 g |
– nenasycené | 4,96 g |
–– mononenasycené | 2,29 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 19,94 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
1 PL 1 PL + 1 PL kompotovaných borůvek a brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 ČL 1 ČL uzené červené papriky | Paprika uzená | 10 g |
2 ČL 2 ČL solamylu a voda | Bramborový škrob | |
3 - 4 snítky 3 - 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí |