Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt z kuchyně Honzy Musila (Blesk Vaše recepty))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 272 kJ /
304 kcal
Bílkoviny33,36 g
– z toho živočišné bílkoviny33,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,32 g
– nasycené4,71 g
– nenasycené9,08 g
–– mononenasycené6,72 g
–– polynenasycené2,36 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 576 mg
Sodík 887 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pšeničné bulky Houska pšeničná
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1,5 1,5 PL octa Ocet lihový
4 plátky 4 plátky sýra s pepřem Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.