Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt z kuchyně Honzy Musila (Blesk Vaše recepty))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,32 g |
– nasycené | 4,71 g |
– nenasycené | 9,08 g |
–– mononenasycené | 6,72 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 576 mg |
Sodík | 887 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pšeničné bulky | Houska pšeničná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1,5 1,5 PL octa | Ocet lihový | |
4 plátky 4 plátky sýra s pepřem | Sýr kravský tvrdý 30% |