Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice s gulášovou šťávou a vídeňskou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 872 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,76 g |
Tuky | 46,26 g |
– nasycené | 28,89 g |
– nenasycené | 16,27 g |
–– mononenasycené | 13,75 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 37,34 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 97,93 g |
– cukry | 43,82 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
400 ml 400 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst majoránky | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
střídka z toustového chleba na zahuštění | Toast pšeničný bílý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
½ l žičky žičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |