Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pražské koláče s karamelovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie35 560 kJ /
8 499 kcal
Bílkoviny134,45 g
– z toho živočišné bílkoviny47,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,50 g
Tuky487,70 g
– nasycené260,82 g
– nenasycené205,18 g
–– mononenasycené138,60 g
–– polynenasycené66,58 g
––– omega 33,74 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 2,14 g
Sůl5,40 g
Sacharidy849,78 g
– cukry289,59 g
––– laktóza53,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g zakysané smetany 18% Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
kostka kostka droždí Droždí pekařské lisované
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 karamelové pudinky Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce karamelového salka Mléko kondenzované slazené 30 ml
500 ml 500 ml šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.