Nutriční hodnoty (Květákovo – brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,27 g |
Tuky | 40,16 g |
– nasycené | 7,34 g |
– nenasycené | 27,91 g |
–– mononenasycené | 22,54 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 50,69 g |
– cukry | 14,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý květák | Květák čerstvý | |
1 1 malá brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce vývaru | Vývar hovězí | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce vínneho octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého suchého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1 1 menší nadrobno nasekaná kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |