Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo – brokolicový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 379 kJ /
808 kcal
Bílkoviny46,03 g
– z toho živočišné bílkoviny17,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,27 g
Tuky40,16 g
– nasycené7,34 g
– nenasycené27,91 g
–– mononenasycené22,54 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,20 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 341 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy50,69 g
– cukry14,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák Květák čerstvý
1 1 malá brokolice Brokolice čerstvá 500 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 prolisovaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
4 lžíce 4 lžíce vývaru Vývar hovězí 60 ml
2 lžíce 2 lžíce vínneho octa Ocet vinný bílý 40 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého suchého vína Víno bílé suché 15 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
1 1 menší nadrobno nasekaná kyselá okurka Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.