Nutriční hodnoty (Moravské jitrnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 664 kJ / 5 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 950,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 950,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 145,43 g |
– nasycené | 34,80 g |
– nenasycené | 72,42 g |
–– mononenasycené | 59,41 g |
–– polynenasycené | 13,01 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,89 g |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 16,43 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-4,3 kg 4-4,3 kg masa z předvařené hlavy (zhruba) | Vepřová kýta | 4150.000095367432 g |
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
250 g 250 g kůží | ||
250 ml 250 ml vývaru (zhruba) | Vývar masový | 250 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
mleté nové koření (dle chuti) | Nové koření mleté | |
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý |