Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravské jitrnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 664 kJ /
5 178 kcal
Bílkoviny950,77 g
– z toho živočišné bílkoviny950,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky145,43 g
– nasycené34,80 g
– nenasycené72,42 g
–– mononenasycené59,41 g
–– polynenasycené13,01 g
––– omega 30,58 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,89 g
Sodík 2,55 g
Sůl5,35 g
Sacharidy16,43 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-4,3 kg 4-4,3 kg masa z předvařené hlavy (zhruba) Vepřová kýta 4150.000095367432 g
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
250 g 250 g kůží
250 ml 250 ml vývaru (zhruba) Vývar masový 250 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
mleté nové koření (dle chuti) Nové koření mleté
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.