Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová omáčka s klobásou a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 048 kJ /
489 kcal
Bílkoviny15,56 g
– z toho živočišné bílkoviny10,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,51 g
Tuky27,11 g
– nasycené11,16 g
– nenasycené11,99 g
–– mononenasycené9,72 g
–– polynenasycené2,27 g
––– omega 30,19 g
Vláknina7,03 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy43,07 g
– cukry6,08 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 2 ostravské klobásy Klobása
1 1 pórek (bílá část) Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
50 g 50 g česnekového boku Vepřový bok uzený 50 g
2 2 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
100 ml 100 ml smetany na vaření 12 % Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
mletý kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.