Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Krupník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 221 kJ /
292 kcal
Bílkoviny7,72 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,92 g
Tuky11,85 g
– nasycené7,31 g
– nenasycené3,71 g
–– mononenasycené3,12 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,69 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy34,40 g
– cukry23,48 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst fazolí (já dala bílé drobnější) Fazole bílé
1 hrst 1 hrst krup Kroupy ječné
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 žampiony Žampion čerstvý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 dl 1 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
zeleninový bujon Bujón zeleninový
kopr Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.