Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažené jarní závitky se salátkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie4 174 kJ /
998 kcal
Bílkoviny54,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,33 g
Tuky6,72 g
– nasycené1,99 g
– nenasycené3,94 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,00 g
Vláknina82,85 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 4,62 g
Sůl9,00 g
Sacharidy138,57 g
– cukry69,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
16 16 rýžových papírů Rýžový papír
1 balení 1 balení rýžových nudlí Nudle rýžové
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
1/2 balení 1/2 balení sušeného Jidášova ucha Jidášovo ucho čerstvé
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 45 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kokosový olej Olej kokosový
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
1/3 balení 1/3 balení sušeného Jidášova ucha Jidášovo ucho čerstvé
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
1 lžička 1 lžička sušeného chilli Chilli paprička mletá
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.