Nutriční hodnoty (Smažené jarní závitky se salátkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 4 174 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,33 g |
Tuky | 6,72 g |
– nasycené | 1,99 g |
– nenasycené | 3,94 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 82,85 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 138,57 g |
– cukry | 69,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
16 16 rýžových papírů | Rýžový papír | |
1 balení 1 balení rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1/2 balení 1/2 balení sušeného Jidášova ucha | Jidášovo ucho čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kokosový olej | Olej kokosový | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1/3 balení 1/3 balení sušeného Jidášova ucha | Jidášovo ucho čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
1 lžička 1 lžička sušeného chilli | Chilli paprička mletá | |
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 5 g |