Nutriční hodnoty (Muffinové bulky z vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 129,43 g |
– nasycené | 17,79 g |
– nenasycené | 104,17 g |
–– mononenasycené | 72,15 g |
–– polynenasycené | 32,02 g |
––– omega 3 | 8,64 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 261,95 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml silného masového vývaru | Vývar masový | 150 ml |
15 g 15 g čerstvého droždí (asi třetina kostičky) | Droždí pekařské lisované | 15 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
cca 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
hrst hrst slunečnicových semen | Slunečnicová semínka loupaná | |
1 lžíce 1 lžíce sádla na vymazání formy | Sádlo vepřové | 15 g |
1 bílek rozmíchaný s 1 lžící 1 lžící mléka na potření | Vaječný bílek | |