Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kantonské kuřecí závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 546 kJ /
2 282 kcal
Bílkoviny375,43 g
– z toho živočišné bílkoviny364,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,55 g
Tuky42,17 g
– nasycené9,15 g
– nenasycené28,20 g
–– mononenasycené17,01 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 32,69 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 5,71 g
Sůl13,57 g
Sacharidy92,27 g
– cukry72,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
sůl Sůl mořská
150 g 150 g šunky Šunka vepřová vařená 150 g
1 lžíce 1 lžíce předem namočených rozinek Rozinky 15 g
2 lžíce 2 lžíce oloupaných mandlí Mandle neloupané 30 g
2 lžíce 2 lžíce sušených a předem namočených čínských hub Shiitake čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička škrobové moučky Bramborový škrob 5 g
olej (nejlépe arašídový) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.