Nutriční hodnoty (Kantonské kuřecí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 546 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 375,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 364,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,55 g |
Tuky | 42,17 g |
– nasycené | 9,15 g |
– nenasycené | 28,20 g |
–– mononenasycené | 17,01 g |
–– polynenasycené | 11,20 g |
––– omega 3 | 2,69 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 5,71 g |
Sůl | 13,57 g |
Sacharidy | 92,27 g |
– cukry | 72,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce předem namočených rozinek | Rozinky | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených a předem namočených čínských hub | Shiitake čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička škrobové moučky | Bramborový škrob | 5 g |
olej (nejlépe arašídový) | Olej řepkový |