Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-čokoládový cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie18 705 kJ /
4 471 kcal
Bílkoviny81,15 g
– z toho živočišné bílkoviny52,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,40 g
Tuky265,51 g
– nasycené144,58 g
– nenasycené107,62 g
–– mononenasycené80,22 g
–– polynenasycené27,40 g
––– omega 31,59 g
Vláknina20,99 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 2,55 g
Sůl6,28 g
Sacharidy429,35 g
– cukry306,32 g
––– laktóza26,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g sušenek Bebe rodinné Sušenka 250 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
250 g 250 g sýr Gervais Sýr gervais 30% t. v s. 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
3 PL 3 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
300 g 300 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 ČL 1 ČL dýňového koření Skořice ceylonská mletá
1/2 ČL 1/2 ČL soli Sůl mořská 5 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.