Nutriční hodnoty (Dýňovo-čokoládový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 18 705 kJ / 4 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,40 g |
Tuky | 265,51 g |
– nasycené | 144,58 g |
– nenasycené | 107,62 g |
–– mononenasycené | 80,22 g |
–– polynenasycené | 27,40 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 20,99 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,28 g |
Sacharidy | 429,35 g |
– cukry | 306,32 g |
––– laktóza | 26,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g sušenek Bebe rodinné | Sušenka | 250 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
250 g 250 g sýr Gervais | Sýr gervais 30% t. v s. | 250 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 PL 3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
300 g 300 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 ČL 1 ČL dýňového koření | Skořice ceylonská mletá | |
1/2 ČL 1/2 ČL soli | Sůl mořská | 5 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |