Nutriční hodnoty (Tamarindové kuřecí nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 633 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 25,20 g |
– nasycené | 4,43 g |
– nenasycené | 20,28 g |
–– mononenasycené | 16,89 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 5,21 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 26,58 g |
– cukry | 16,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
15 g 15 g cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku – nemusí být | Česnek sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička chili – nemusí být | ||
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky tamarindové pasty | ||
150 ml 150 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
nať jarní cibulky – volitelné | Cibulka jarní čerstvá | |
koriandrová nať – volitelné | Koriandr listy čerstvé |