Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 137 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 51,90 g |
– nasycené | 22,56 g |
– nenasycené | 27,77 g |
–– mononenasycené | 24,05 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 37,09 g |
– cukry | 33,45 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |