Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 137 kJ /
750 kcal
Bílkoviny28,70 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,20 g
Tuky51,90 g
– nasycené22,56 g
– nenasycené27,77 g
–– mononenasycené24,05 g
–– polynenasycené3,72 g
––– omega 30,25 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,10 g
Sacharidy37,09 g
– cukry33,45 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
listy listy salátu Salát hlávkový čerstvý
400 g 400 g červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
150 g 150 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.