Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s kadeřavou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 920 kJ /
698 kcal
Bílkoviny69,31 g
– z toho živočišné bílkoviny63,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky28,71 g
– nasycené6,16 g
– nenasycené21,92 g
–– mononenasycené17,30 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,68 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,36 g
Sacharidy34,81 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g kuřecích prsou Kuře prso 260 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička sušené citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregána Oregano sušené 10 g
3 špetky 3 špetky soli Sůl mořská 3 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g kadeřavé kapusty Kapusta hlávková čerstvá 100 g
1 1 bachratá červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.