Nutriční hodnoty (Salát s řapíkatým celerem a avokádem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 737 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 3,09 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 2,09 g |
–– mononenasycené | 0,82 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 50,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 48,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 svazek 1 svazek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
12 12 cherry rajčátek nebo 4 velká rajčata | Rajčata cherry | 360 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |