Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory (Alu Gauranga))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 021 kJ /
1 200 kcal
Bílkoviny26,55 g
– z toho živočišné bílkoviny7,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky58,12 g
– nasycené30,79 g
– nenasycené24,53 g
–– mononenasycené21,49 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,21 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 142 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy132,70 g
– cukry16,20 g
––– laktóza9,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 brambor Brambor zimní 500 g
450 g 450 g panýru
1/2 čl 1/2 čl asafoetidy Asa foetida
3 pl 3 pl mletého koriandru Koriandr list sušený 45 g
3 pl 3 pl čerstvého koriandru (listů) Koriandr listy čerstvé 45 g
725 ml 725 ml kyselé smetany smíchané s 1 čl kurkumy Kurkuma mletá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 pl 2 pl sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 24 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.