Nutriční hodnoty (Zapékané brambory (Alu Gauranga))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
Tuky | 58,12 g |
– nasycené | 30,79 g |
– nenasycené | 24,53 g |
–– mononenasycené | 21,49 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 132,70 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 9,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
450 g 450 g panýru | ||
1/2 čl 1/2 čl asafoetidy | Asa foetida | |
3 pl 3 pl mletého koriandru | Koriandr list sušený | 45 g |
3 pl 3 pl čerstvého koriandru (listů) | Koriandr listy čerstvé | 45 g |
725 ml 725 ml kyselé smetany smíchané s 1 čl kurkumy | Kurkuma mletá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 pl 2 pl sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 24 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |