Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso na špejli se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 914 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny101,31 g
– z toho živočišné bílkoviny98,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,11 g
Tuky183,80 g
– nasycené85,81 g
– nenasycené91,99 g
–– mononenasycené78,82 g
–– polynenasycené13,17 g
––– omega 30,28 g
Vláknina7,73 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 4,29 g
Sůl10,50 g
Sacharidy15,64 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového panenky (odblaněné) Vepřová panenka 400 g
200 g 200 g anglické slaniny ze zadního bůčku Anglická slanina 200 g
1 1 větší červená cibule - nakrájená na menší čtvrtky Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 balení anglické slaniny - tenké plátky Anglická slanina
2 2 menší rajčata - nakrájená na čtvrtky Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 bílá paprika - nakrájená na kousky / čtvrtky Paprika bílá čerstvá
špetka špetka sladké papriky Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Vitana Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička práškového česneku Česnek sušený 5 g
špetka špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
špetka špetka soli Sůl mořská
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.