Nutriční hodnoty (Kuře po baskicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 1,06 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,60 g |
– cukry | 5,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 sáček 1 sáček černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-5 stroužku 3-5 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
chilli papričky (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička uzené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
olivový olej (nebo slunečnicový) | Olej olivový | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |