Nutriční hodnoty (Nepečený cheesecake s borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 337 kJ / 4 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,45 g |
Tuky | 265,27 g |
– nasycené | 159,05 g |
– nenasycené | 97,80 g |
–– mononenasycené | 74,67 g |
–– polynenasycené | 23,13 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 13,86 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 440,31 g |
– cukry | 363,51 g |
––– laktóza | 40,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g ovesných sušenek (typu Digestive) | Sušenka | 200 g |
1 hrst 1 hrst lískových ořechů (volitelně) | Lískový ořech | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
350 g 350 g jemného tvarohu ve vaničce (nebo mascarpone) | Tvaroh polotučný | 350 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání 31-33 % | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
15 g 15 g želatiny | Želatina vepřová | 15 g |
150 g 150 g borůvek | Borůvky čerstvé | 150 g |
140 g 140 g borůvek | Borůvky čerstvé | 140 g |
50 g 50 g přírodního cukru | Xylitol | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |