Nutriční hodnoty (Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 103 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
Tuky | 102,82 g |
– nasycené | 48,84 g |
– nenasycené | 52,60 g |
–– mononenasycené | 43,88 g |
–– polynenasycené | 8,72 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 16,82 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 47,50 g |
– cukry | 31,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hrubší plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
4 4 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
200-250 ml 200-250 ml slabšího piva | Pivo světlé 10ᵒ | 225 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |