Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s pórkem a šunkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 033 kJ /
486 kcal
Bílkoviny31,44 g
– z toho živočišné bílkoviny26,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky19,22 g
– nasycené7,28 g
– nenasycené8,30 g
–– mononenasycené6,56 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,13 g
Vláknina6,48 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 710 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy43,95 g
– cukry2,94 g
––– laktóza0,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 malých brambor Brambor zimní 250 g
pórek (cca 10 cm ) Pórek čerstvý
2 plátky 2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 40 g
20 g 20 g sýra (eidam, ementál nebo parmezán) Ementál 20 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 - 2 1 - 2 vejce Vejce slepičí 105 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
zakysaná smetana (3/4 kelímku) Smetana kravská zakysaná 12%
tymián čerstvý nebo sušený Tymián sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.