Nutriční hodnoty (Pohankovo-rybí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst pohanky | Pohanka loupaná | |
1 konzerva 1 konzerva sleďů ve vlastní šťávě | ||
3 3 sušená rajčata nakládaná v oleji | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 1 bílý cottage | Cottage | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý |