Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z bílé ředkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 104 kJ /
264 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky11,49 g
– nasycené1,77 g
– nenasycené9,48 g
–– mononenasycené7,85 g
–– polynenasycené1,63 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,02 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bílá ředkev Ředkev bílá čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička moučkového cukru (podle chuti) Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř (dle chuti) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.