Nutriční hodnoty (Salát z bílé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 11,49 g |
– nasycené | 1,77 g |
– nenasycené | 9,48 g |
–– mononenasycené | 7,85 g |
–– polynenasycené | 1,63 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,02 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř (dle chuti) | Pepř černý |