Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 707 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,45 g |
Tuky | 42,46 g |
– nasycené | 5,72 g |
– nenasycené | 36,11 g |
–– mononenasycené | 31,24 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 106,59 g |
– cukry | 10,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku, nakrájené na plátky | ||
1 1 1/2 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3 lžice 3 lžice čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 šálky 2 šálky teplé vody | Voda | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |