Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 707 kJ /
886 kcal
Bílkoviny12,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,45 g
Tuky42,46 g
– nasycené5,72 g
– nenasycené36,11 g
–– mononenasycené31,24 g
–– polynenasycené4,87 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy106,59 g
– cukry10,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí kýta Jehněčí kýta
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
1 1 1/2 lžíce sušeného oregana Oregano sušené
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
3 lžice 3 lžice čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 šálky 2 šálky teplé vody Voda 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.