Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 574 kJ / 5 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 157,47 g |
– nasycené | 56,29 g |
– nenasycené | 90,76 g |
–– mononenasycené | 68,33 g |
–– polynenasycené | 22,43 g |
––– omega 3 | 5,47 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 749 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 815,34 g |
– cukry | 281,44 g |
––– laktóza | 22,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g kefírového meruňkového mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 450 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 0,5 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
kompotované meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
mandle na posypání (nemusí být) | Mandle neloupané | |
80 g 80 g másla (1/4 másla) | Máslo kravské | 80 g |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |