Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 594 kJ /
1 815 kcal
Bílkoviny84,36 g
– z toho živočišné bílkoviny51,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,00 g
Tuky39,12 g
– nasycené14,54 g
– nenasycené18,90 g
–– mononenasycené11,10 g
–– polynenasycené7,80 g
––– omega 30,22 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,45 g
Sacharidy269,40 g
– cukry55,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jáhel Jáhly 300 g
1 l 1 l mléka (nebo 500 ml vody a 500 ml mléka) Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
trochu trochu másla Máslo kravské
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
cukr podle chuti Cukr bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
sušené švestky (nebo rozinky, ovoce podle chuti - jakýkoli kompot, nastrouhaná jablka, čerstvé ovoce) Švestky sušené
tuk na vymazání zapékací mísy mísy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.