Nutriční hodnoty (Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 32,58 g |
– nasycené | 7,19 g |
– nenasycené | 22,39 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 14,89 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 8,35 g |
– cukry | 2,32 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g cca 600 g filé z tresky | Treska filet | 600 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
3 stroužky 3 stroužky celého česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
citron | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
lžička lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
šalotka nasekaná najemno | Šalotka čerstvá | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |