Nutriční hodnoty (Batátová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 681 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,24 g |
Tuky | 97,92 g |
– nasycené | 9,72 g |
– nenasycené | 79,68 g |
–– mononenasycené | 56,44 g |
–– polynenasycené | 23,24 g |
––– omega 3 | 6,62 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 257,00 g |
– cukry | 104,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší batát (cca 250 g) | Batáty neloupané | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 ml 80 ml oleje (dala jsem olivový) | Olej řepkový | 80 ml |
hrstka vlašských ořechů nasekaných na hrubo | Vlašské ořechy |