Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 681 kJ /
2 075 kcal
Bílkoviny37,60 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,24 g
Tuky97,92 g
– nasycené9,72 g
– nenasycené79,68 g
–– mononenasycené56,44 g
–– polynenasycené23,24 g
––– omega 36,62 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy257,00 g
– cukry104,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší batát (cca 250 g) Batáty neloupané
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
0,5 sáčku 0,5 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 ml 80 ml oleje (dala jsem olivový) Olej řepkový 80 ml
hrstka vlašských ořechů nasekaných na hrubo Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.