Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečené brokolice a brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 708 kJ /
886 kcal
Bílkoviny58,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,62 g
Tuky24,92 g
– nasycené3,54 g
– nenasycené20,40 g
–– mononenasycené15,89 g
–– polynenasycené4,52 g
––– omega 30,04 g
Vláknina59,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy78,94 g
– cukry26,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka brokolice Brokolice čerstvá 1200 g
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
zeleninový vývar podle potřeby Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
majoránka Majoránka sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
hrst hrst kešu ořechů Kešu
sezamový olej Olej sezamový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.