Nutriční hodnoty (Polévka z pečené brokolice a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,62 g |
Tuky | 24,92 g |
– nasycené | 3,54 g |
– nenasycené | 20,40 g |
–– mononenasycené | 15,89 g |
–– polynenasycené | 4,52 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 59,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 78,94 g |
– cukry | 26,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka brokolice | Brokolice čerstvá | 1200 g |
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
zeleninový vývar podle potřeby | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
hrst hrst kešu ořechů | Kešu | |
sezamový olej | Olej sezamový |