Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie66 669 kJ /
15 934 kcal
Bílkoviny825,98 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny818,98 g
Tuky212,89 g
– nasycené62,76 g
– nenasycené142,08 g
–– mononenasycené54,02 g
–– polynenasycené88,06 g
––– omega 32,07 g
Vláknina2 445,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 57,51 g
Sůl127,50 g
Sacharidy1 458,15 g
– cukry729,30 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1/3 1/3 pórku (nebo cibule) Pórek čerstvý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
50 g 50 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 50 g
50 g 50 g květáku Květák čerstvý 50 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
1-2 1-2 bobkové listy (podle velikosti) Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli (podle chuti) Sůl mořská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.