Nutriční hodnoty (Slepice na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 66 669 kJ / 15 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 825,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 818,98 g |
Tuky | 212,89 g |
– nasycené | 62,76 g |
– nenasycené | 142,08 g |
–– mononenasycené | 54,02 g |
–– polynenasycené | 88,06 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 2 445,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 57,51 g |
Sůl | 127,50 g |
Sacharidy | 1 458,15 g |
– cukry | 729,30 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1/3 1/3 pórku (nebo cibule) | Pórek čerstvý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
50 g 50 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 50 g |
50 g 50 g květáku | Květák čerstvý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1-2 1-2 bobkové listy (podle velikosti) | Bobkový list sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 4 g |