Nutriční hodnoty (Závin z jogurtového těsta s celerovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 283 kJ / 1 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
| Tuky | 85,39 g |
| – nasycené | 47,29 g |
| – nenasycené | 31,93 g |
| –– mononenasycené | 26,97 g |
| –– polynenasycené | 4,96 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 730 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 137,71 g |
| – cukry | 13,91 g |
| ––– laktóza | 4,37 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 80 g 80 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| celerové brambory - podle receptu v poznámce | Brambor zimní | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hrst hrst strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |