Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-pohankové šišky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 598 kJ /
3 728 kcal
Bílkoviny124,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,00 g
Tuky126,97 g
– nasycené13,89 g
– nenasycené90,00 g
–– mononenasycené25,35 g
–– polynenasycené64,65 g
––– omega 30,87 g
Vláknina82,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy480,60 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 ks 7 ks středních brambor vařených ve slupce Brambor zimní 350 g
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek pohanky Pohanka loupaná 250 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
rozpuštěné sádlo na omaštění Sádlo vepřové
cukr moučka podle chuti (na posypání) Cukr bílý
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
voda podle potřeby Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.