Nutriční hodnoty (Bramborovo-pohankové šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 598 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 107,00 g |
Tuky | 126,97 g |
– nasycené | 13,89 g |
– nenasycené | 90,00 g |
–– mononenasycené | 25,35 g |
–– polynenasycené | 64,65 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 82,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 480,60 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 ks 7 ks středních brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
rozpuštěné sádlo na omaštění | Sádlo vepřové | |
cukr moučka podle chuti (na posypání) | Cukr bílý | |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
voda podle potřeby | Voda |