Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňské špagety II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie451 kJ /
108 kcal
Bílkoviny4,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,01 g
Tuky0,77 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy15,81 g
– cukry9,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g špaget (nebo jiných těstovin) Špagety pšeničné 500 g
400 g 400 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
400 g 400 g sterilovaných rajčat (nebo čerstvých loupaných) Rajče červené sterilované 400 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
300 ml 300 ml bílého vína Víno bílé suché 300 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.