Nutriční hodnoty (Boloňské špagety II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 451 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 0,77 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g špaget (nebo jiných těstovin) | Špagety pšeničné | 500 g |
400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
400 g 400 g sterilovaných rajčat (nebo čerstvých loupaných) | Rajče červené sterilované | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
parmezán | Parmezán |