Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta na sherry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 129 kJ /
270 kcal
Bílkoviny4,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky8,95 g
– nasycené5,45 g
– nenasycené3,35 g
–– mononenasycené2,70 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,43 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,28 g
Sůl7,95 g
Sacharidy38,58 g
– cukry25,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky z vykostěných kotlet (i krkovička) Vepřová kotleta bez kosti
5-6 5-6 středně tlustých mrkví Mrkev čerstvá 275 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 větší vodnice, lepší je fialová, ale může být bílá
kousek kousek červené papriky na ozdobu Paprika červená čerstvá
brambory na dvě porce Brambor zimní
1 dkg 1 dkg másla (plátek) Máslo kravské 10 g
4 lžíce 4 lžíce kečupu Kečup sladký 60 ml
1/2 1/2 lžíce dobré hořčice Hořčice plnotučná
olivový olej Olej olivový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření Grilovací koření 10 g
koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
instantní bujón (nebo Vegeta) Bujón hovězí
1,5 1,5 frťánku sherry Sherry
1 větvička 1 větvička libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.