Nutriční hodnoty (Kotleta na sherry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 8,95 g |
– nasycené | 5,45 g |
– nenasycené | 3,35 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,43 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,95 g |
Sacharidy | 38,58 g |
– cukry | 25,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky z vykostěných kotlet (i krkovička) | Vepřová kotleta bez kosti | |
5-6 5-6 středně tlustých mrkví | Mrkev čerstvá | 275 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 větší vodnice, lepší je fialová, ale může být bílá | ||
kousek kousek červené papriky na ozdobu | Paprika červená čerstvá | |
brambory na dvě porce | Brambor zimní | |
1 dkg 1 dkg másla (plátek) | Máslo kravské | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
1/2 1/2 lžíce dobré hořčice | Hořčice plnotučná | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 10 g |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
instantní bujón (nebo Vegeta) | Bujón hovězí | |
1,5 1,5 frťánku sherry | Sherry | |
1 větvička 1 větvička libečku | Libeček čerstvý |