Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový krupicový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 414 kJ /
3 445 kcal
Bílkoviny87,02 g
– z toho živočišné bílkoviny43,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,10 g
Tuky137,44 g
– nasycené77,66 g
– nenasycené50,08 g
–– mononenasycené43,43 g
–– polynenasycené6,65 g
––– omega 30,66 g
Vláknina38,55 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 969 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy445,75 g
– cukry167,50 g
––– laktóza25,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
4 4 rovné lžíce cukru Cukr bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
125 g 125 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 125 g
4 lžíce 4 lžíce cukru (podle sladkosti ovoce) Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
vanilkový extrakt (nebo 1 lžíce rumu) Aroma vanilkové
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
500 g 500 g rybízu (mraženého nebo jiného ovoce) Rybíz červený čerstvý 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.