Nutriční hodnoty (Rybízový krupicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,10 g |
Tuky | 137,44 g |
– nasycené | 77,66 g |
– nenasycené | 50,08 g |
–– mononenasycené | 43,43 g |
–– polynenasycené | 6,65 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 38,55 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 445,75 g |
– cukry | 167,50 g |
––– laktóza | 25,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
4 4 rovné lžíce cukru | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
125 g 125 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 125 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru (podle sladkosti ovoce) | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
vanilkový extrakt (nebo 1 lžíce rumu) | Aroma vanilkové | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
500 g 500 g rybízu (mraženého nebo jiného ovoce) | Rybíz červený čerstvý | 500 g |