Nutriční hodnoty (Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 274 kJ / 1 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,34 g |
Tuky | 57,95 g |
– nasycené | 11,48 g |
– nenasycené | 42,52 g |
–– mononenasycené | 30,64 g |
–– polynenasycené | 11,88 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 92,54 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 165,42 g |
– cukry | 23,85 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
100 ml 100 ml vody z těstovin | Těstoviny pšeničné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
240 g 240 g cizrny | Cizrna | 240 g |
240 g 240 g krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 lžíce 1 lžíce parmezánu | Parmezán | 15 g |
100 g 100 g těstovin linguine | Těstoviny pšeničné | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |