Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaná žemlovka (aneb, když zbude mleté maso a starší rohlíky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 734 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny118,47 g
– z toho živočišné bílkoviny117,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky104,95 g
– nasycené40,17 g
– nenasycené53,58 g
–– mononenasycené42,93 g
–– polynenasycené10,65 g
––– omega 30,55 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,93 g
Sacharidy46,75 g
– cukry15,85 g
––– laktóza11,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 g 300-400 g mletého masa Vepřový ořez 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
nasekané bylinky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rajčátka Rajče červené čerstvé
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.