Nutriční hodnoty (Zapékaná špagetová dýně s jehněčími plíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,31 g |
Tuky | 1,02 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 12,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,80 g |
– cukry | 6,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně (použijeme 500 g vařené) | Dýně špagetová | |
½ jehněčích plíček | Plíce jehněčí | |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |