Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v pivní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 862 kJ / 6 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 282,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 269,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,56 g |
Tuky | 494,22 g |
– nasycené | 127,95 g |
– nenasycené | 257,18 g |
–– mononenasycené | 208,82 g |
–– polynenasycené | 48,36 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 17,89 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 117,88 g |
– cukry | 80,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
dvě lžíce lžíce uzené mleté papriky | Paprika uzená | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 200 g |
6 6 vařených vajec natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
0,5 l 0,5 l světlého 10° piva | Pivo světlé 10ᵒ | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 30 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |