Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v pivní marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 862 kJ /
6 181 kcal
Bílkoviny282,14 g
– z toho živočišné bílkoviny269,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,56 g
Tuky494,22 g
– nasycené127,95 g
– nenasycené257,18 g
–– mononenasycené208,82 g
–– polynenasycené48,36 g
––– omega 32,15 g
Vláknina17,89 g
Cholesterol 2,24 g
Sodík 1,63 g
Sůl3,26 g
Sacharidy117,88 g
– cukry80,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1500 g
mletý pepř Pepř černý mletý
dvě lžíce lžíce uzené mleté papriky Paprika uzená
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g mraženého listového špenátu Špenát mražený 200 g
6 6 vařených vajec natvrdo Vejce slepičí 420 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
0,5 l 0,5 l světlého 10° piva Pivo světlé 10ᵒ 500 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru Zázvor sušený 30 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.