Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 083 kJ /
3 844 kcal
Bílkoviny61,84 g
– z toho živočišné bílkoviny29,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,66 g
Tuky189,07 g
– nasycené75,33 g
– nenasycené99,33 g
–– mononenasycené39,94 g
–– polynenasycené59,39 g
––– omega 39,78 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 903 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy467,95 g
– cukry327,63 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 125 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání plechu Margarín
moučkový cukr nebo čokoláda na dokončení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.