Nutriční hodnoty (Bílkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 083 kJ / 3 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,66 g |
Tuky | 189,07 g |
– nasycené | 75,33 g |
– nenasycené | 99,33 g |
–– mononenasycené | 39,94 g |
–– polynenasycené | 59,39 g |
––– omega 3 | 9,78 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 467,95 g |
– cukry | 327,63 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 125 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
moučkový cukr nebo čokoláda na dokončení | Cukr bílý |