Nutriční hodnoty (Jarní kopřivačka s cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 34,52 g |
– nasycené | 16,08 g |
– nenasycené | 13,22 g |
–– mononenasycené | 11,22 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 12,88 g |
– cukry | 4,38 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 miska 1 miska mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |