Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní kopřivačka s cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 876 kJ /
448 kcal
Bílkoviny21,38 g
– z toho živočišné bílkoviny20,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky34,52 g
– nasycené16,08 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené11,22 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy12,88 g
– cukry4,38 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 miska 1 miska mladých kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.