Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na fazolích z litinové pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 228 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,37 g |
Tuky | 16,08 g |
– nasycené | 7,43 g |
– nenasycené | 8,33 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,40 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí 415 g | Fazole červená ledvina | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na maso dle vaší chuti | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička sójovky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |