Nutriční hodnoty (Zapečená hermelínová bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 61,09 g |
| – nasycené | 35,40 g |
| – nenasycené | 21,70 g |
| –– mononenasycené | 16,44 g |
| –– polynenasycené | 5,26 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 457 mg |
| Sodík | 2,26 g |
| Sůl | 5,74 g |
| Sacharidy | 16,37 g |
| – cukry | 13,37 g |
| ––– laktóza | 4,37 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g Hermelínu (1ks) | Hermelín | 125 g |
| 50 g 50 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
| 50 g 50 g šunkového salámu | Měkký salám | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 sušená a nakládaná rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 hrst 1 hrst pažitky (více) | Pažitka čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plátky plátky bagety | Bageta pšeničná | |
| máslo | Máslo kravské |